Woman-power

politie.apeld_.bijgeknipt

Politie Apeldoorn blij met inspirerende cursus Woman-Power

Praktische informatie Woman-Power

Trainingstijden

NIEUW SEIZOEN START OP ZATERDAG 4 SEPTEMBER
Zaterdagochtend: aanvang 10.30 tot 11.45 uur
Gelieve 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn

Trainingsplaats

Yoga-ja zaal
Klootsemastraat 1 (voormalige gevangenis, voor levenslang sportplezier 😊)
Doetinchem
Auto parkeren op parkeerplaats buiten bij hoofdingang, dan de brug over gracht nemen, daarna rechtsaf, na 50 m. links

Kleding

Sportkleding gewenst, in ieder geval ruim zittende kleding.
Schoeisel: vw. sportvloer: geen schoenen (wel: anti slip sokken, of Kung Fu schoentjes, of blote voeten)

Contributie

Na 1 gratis kennismakingsles betaal je € 12,50 per les van 5 kwartier bij 1 x trainen per week. Bij voldoende belangstelling kunnen meerdere trainingen georganiseerd worden.

Rekeningnummer

t.a.v. J. Verstegen
NL40 INGB 000 354 0964

Telefoonnummer

06 – 16259967


Good Spirit Sport is onderdeel van Body Mind Sport Gelderland

Voor wie

Deze cursus is bestemd voor meiden/vrouwen vanaf 14 jaar.

Lesopbouw

Met zelfverdediging, mentale groei en theorie, een levenslang profijt. Met zeer makkelijk uitvoerbare en uiterst effectieve verdedigingstechnieken. Leuke lesopbouw met ook mentale oefeningen, lichaamstaal, leren voor jezelf op te komen, etc. Deze cursus is alleen bestemd voor meiden vanaf 14 jaar, en dames.

Inhoud cursus

Bij Woman-Power worden veel onderwerpen behandeld, en uiteraard gaat deze cursus veel verder/dieper op de materie in dan op menig sportschool waar zelfverdediging voor vrouwen wordt gegeven maar waar eigenlijk alleen maar vechttechnieken worden geleerd….
Ik ben van mening dat een allround cursus (dus zowel fysiek als mentaal als theoretisch als kennis van juridische zaken) van onmisbaar belang is. Met name de mentale kant (voor jezelf durven en willen opkomen, grenzen stellen, doelen stellen, vergroting van vertrouwen, geloof in eigen kunnen) is in deze cursus erg belangrijk. In je brede kracht komen staan, en die voelen.
Een greep uit de overige onderwerpen: wat is agressie, wat is geweld, juridische informatie over zelfverdediging, de kracht van lichaamstaal, confrontatie regels (wat moet je wel cq. absoluut niet doen in vervelende situaties), agressiefasen herkennen, wat te doen bij achtervolging op straat, signalementsbeschrijving, loverboy-problematiek, hulpverleningsinstanties, etc., etc., en natuurlijk ook een belangrijk fysiek zelfverdedigingsdeel met oa. info over lichaamswapens-kwetsbare plekken-consequenties, en een groot aantal zeer eenvoudige maar uiterst effectieve zelfverdedigingstechnieken. En natuurlijk lekker gezond bezig zijn, sterker worden, afvallen, doorzettingsvermogen kweken, etc. etc. Je zult versteld staan over je eigen mogelijkheden en groei!
Max aantal deelnemers
Er is een gelimiteerde inschrijving van maximaal 12 deelneemsters, dit is gedaan om – gezien het onderwerp – iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven.